4 portioner
4 st kycklingfiléer
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 st chilifrukt
1 msk rapsolja
Salt
1 msk farinsocker
2 msk soja
1 msk kycklingfond
1 tsk pressad citron
3 msk jordnötssmör
4 dl kokosmjölk, lätt

Serveras med
basmatiris och
blandad sallad
Gör så här:
1. Skär kycklingen i bitar.
Hacka löken och finhacka vitlöken.
Kärna ur och finhacka chilifrukten.

2. Fräs kyckling och lök i olja till de fått färg. Tillsätt sedan vitlök och fräs ytterligare ett par minuter.

Tillsätt salt, sedan chili, socker, soja, kycklingfond, citronsaft, jordnötssmör och kokosmjölk. Låt koka 15 minuter på svag värme.

3. Servera med basmatiris och en sallad.